Klinički defibrilator Rescue Life 9

Rescue Life 9 novi je vodeći proizvod koji je proizašao iz kontinuiranog istraživanja i razvoja koje već više od 30 godina provodi Progetti Medical. Uređaj koristi tehnologiju dvofaznog valnog oblika (BTE) što olakšava kompenzaciju valnog oblika udarca kako bi odgovarao pacijentovoj impedanciji.

Kombinirani monitor defibrilator Rescue Life 9 osmišljen je za potpuno praćenje glavnih parametara pacijenta. Možete odabrati željenu konfiguraciju prema vašim potrebama i zahtjevima: EKG kabel s 10 odvoda, HR, SpO2, NIBP, Temperatura i EtCo2. Rescue Life 9 također može izvesti sinkroniziranu kardioverziju i pružiti vanjski pacemaker u fiksnom ili zahtjevnom načinu rada. Dostupna je i ergonomska torba za nošenje, višenamjenske jednokratne elektrode za odrasle i djecu, nosač za montažu za vozila hitne pomoći.

Korisnici mogu birati između ergonomskih elektroda za višekratnu upotrebu za ručnu defibrilaciju ili jednokratnih elektroda za AED način rada. Oba tipa opremljena su jednim spojem za brzo zaključavanje za pouzdane operacije spašavanja.

Jednostavan korak 1-2-3 podržava operatera tijekom korištenja u AED načinu rada. Glasovne upute i vizualne poruke mogu voditi proceduru CPR-a i otpustiti šok. Savjetodavni način rada automatski i kontinuirano analizira EKG ritam s EKG kabelom ili elektrodama spojenim na pacijenta i savjetuje je li šok neophodan.

Trebate više informacija

Kontaktirajte nas putem telefona ili kontakt obrasca