O nama

Pulsus Medical d.o.o.

Pulsus Medical d.o.o. osnovana je 2018. godine kao pravni sljednik tvrtke Pulsus Centar d.o.o. Naš ured i showroom nalazi se u gradu Zagrebu na adresi Jablanska 74. Skladišni prostori tvrtke nalaze se nedaleko Zagreba, u općini Kloštar Ivanić, na adresi Kralja Tomislava 30a.

Temeljne djelatnosti tvrtke Pulsus Medical su prodaja, edukacija i servis medicinskih uređaja i opreme. Prodaja i servis medicinskih uređaja i opreme obuhvaća područja dijagnostike, monitoriranja pacijenata, fizikalne terapije i rehabilitacije te hitne medicinske pomoći.

Za sve medicinske proizvode iz naše ponude osiguravamo servis, edukaciju, certifikate i jamstveni rok čime garantiramo vrhunsku uslugu i sigurnost pri kupnji uređaja. U okviru toga nudimo i savjetovanje za opremanje zdravstvenih ustanova, privatnih praksi i wellness centara.

Za sve uređaje iz našeg prodajnog asortimana nudimo edukacije o načinu korištenja medicinskih uređaja u praksi. Edukacije provodimo kod naših korisnika ili proizvođača te ujedno pružamo edukacije iz područja hitne medicinske pomoći.

 

Kontinuiranom suradnjom sa kliničkim i istraživačkim centrima na području Europske Unije nastojimo pridonijeti izvrsnosti te održivosti medicinske djelatnosti na području Republike Hrvatske opremajući zdravstvene ustanove sa medicinskim uređajima i opremom vrhunskih svjetskih proizvođača.

 

Ono što naš tim čini jedinstvenim je dugogodišnje radno iskustvo, naobrazba, reference kao i certifikati naših stručnjaka u području medicine. Kontinuiranim praćenjem zadovoljstva naših klijenata nastojimo neprekidno poboljšavati kvalitetu naših usluga.


Misija tvrtke Pulsus Medical d.o.o. jest distribucija uređaja vrhunske kvalitete, najnaprednijih tehničkih karakteristika i inovativnih uređaja koji omogućuju učinkovitost, pouzdanost i sigurnost te brigu o zdravlju krajnjih korisnika.
Vizija tvrtke Pulsus Medical d.o.o. jest postati vodeći hrvatski distributer medicinskih uređaja i opreme u području fizikalne terapije i rehabilitacije te hitne medicinske pomoći.

Politika kvalitete

Glavni cilj Pulsus Centar tima je ostvarivanje zahtjeva i očekivanja klijenata pri pružanju naših usluga. Naš tim suradnika sastoji se od renomiranih stručnjaka iz zemlje i inozemstva. Kontinuiranim praćenjem zadovoljstva naših klijenata neprekidno poboljšavamo kvalitetu naših usluga. Medicinska oprema koja je u našoj ponudi omogućava klijentima funkcionalnost, pouzdanost i kvalitetu. Za sve medicinske proizvode iz naše ponude osiguravamo servis, edukaciju, certifikate i jamstveni rok, čime garantiramo vrhunsku uslugu i sigurnost pri kupnji.

 

Ostalo iz naše ponude možete pogledati na na sljedećem linku: Pulsuscentar.hr/proizvodi

Trebate više informacija

Kontaktirajte nas putem telefona ili kontakt obrasca