CHEST-ER

Zatraži ponudu

Zahtjev za ponudu

CHEST-ER

Šifra: PG031


Chest-eR je mali, kompaktni i lagani uređaj koji štiti prsni koš od unutarnjih ozljeda koje mogu nastati prilikom pružanja srčane masaže unesrećenoj osobi. Uređaj je intuitivan i jednostavan za upotrebu te se koristiti s baterijom od 1,5 V. Uređaj je opremljen materijalom koji raspršuje energiju koja je nastala prilikom prekomjernog pritiska na prsa te posebnom troslojnom strukturom koja smanjuje opasnost od prejakog i pogrešnog pritiska. Nadalje, uređaj je opremljen sofisticiranim algoritmom koji osigurava svjetlosni elektronički sustav povratnih informacija o pravilnom pružanju masaže, u skladu s međunarodnim smjernicama, a zaštitna folija za jednokratnu upotrebu jamči apsolutnu higijenu i sprječava rizik od infekcija.

Način korištenja:

  1. Postavite Chest-eR na prsa pacijenta (kao što je prikazano na slici na uređaju), pritisnite jastučić i uređaj se automatski uključi.
  2. Svjetlosni indikatori pokazati će pritisak i kompresiju koji se primjenjuje za srčanu masažu; zeleno svjetlo označava da su ispravni, dok crveno svijetlo pokazuje da su neispravan.
  3. Ako osoba koja pruža pomoć pacijentu nastavi primjenjivati silu i u fazi otpuštanja masaže sprječavajući povratak prsnog koša u prvobitni položaj, upaliti će se crvena svijetla (na vrhu i dnu ljestvice na uređaju) kako bi upozorila osobu da pusti pritisak.
  4. Nakon dovršetka srčane masaže, uređaj će se automatski isključiti nakon 30 sekundi ne korištenja.

Zašto koristiti Chest-eR?

Pruža informacije o ispravnoj stopi kompresije i pritiska tokom masaže srca zahvaljujući skali sa svjetlosnim indikatorima.

European Research Council (ERC) i American Heart Association (AHA) donose smjernice o preporučenoj dubini kompresije od 50 do 60 mm (kako bi se potaknuo dotok krvi u mozak), dok se srčana masaža treba provoditi brzinom između 100 i 120 kompresija u minuti.

Chest-eR pomaže u poštivanju ovih smjernica zahvaljujući skali sa svjetlosnim pokazateljem te daje povratne informacije osobama o ispravnom pritisku i brzini kompresije koja se primjenjuje tokom masaže.

Smanjuje unutarnje ozljede i traume

Kako bi se smanjila vjerojatnost unutarnjih ozljeda i trauma osobe koja se oživljava, Chest-eR je opremljen materijalom koji raspršuje energiju koja je nastala prilikom prekomjernog pritiska na prsa te posebnom troslojnom strukturom koja smanjuje opasnost od prejakog i pogrešnog pritiska čime se osigurava maksimalna učinkovitost srčane masaže.

Reference:

Trebate više informacija

Kontaktirajte nas putem telefona ili kontakt obrasca