Sterilizacija i dezinfekcija nikada nisu bile važnije!

Trenutna vandredna situacija pandemije koronavirusa zahtijeva maksimalnu odgovornost svih nas. Sterilizacija i dezinfekcija zraka i površina su prioritet, a s obzirom na navedeno, u mogućnosti smo ponuditi Vam direktne, indirektne i kombinirane baktericine lampe.

Baktericidne lampe svojom visokom učinkovitošću uništavaju gljivice, bakterije i ostale mikroorganizme u zraku, na predmetima i površinama. Kao takve, predstavljaju sigurnu preventivnu mjeru za dezinfekciju i sterilizaciju zraka i površina, posebice u okruženjima u kojima se nalazi veći broj osoba.

GARA 30 WO

Direktna, jednocijevna baktericidna lampa GARA 30WO predstavlja savršenu metodu za uništavanje mikroorganizama koji se nalaze u zraku i na površinama. Primjenjuje se isključivo kada u prostorijama nema ljudi. Ova direktna baktericina lampa dolazi u zidnoj, stropnoj i mobilnoj verziji.
Kliknite ovdje i saznajte više informacija o proizvodu.

 

GARA 30 WU

Baktericidna lampa zatvorene konstrukcije GARA 30 WU predstavlja savršenu metodu za uništavanje mikroorganizama u zraku. Sterilizacija se provodi ventilacijom zraka kroz ugrađeni uništavač mikroorganizama, točnije vodoravnog zračenja gornjeg sloja zraka. Sterilizacija se može provoditi kada osobe borave u prostoriji, a primjenom ove metode zrači se strop te zahvaljujući prirodnoj cirkulaciji zraka postiže se sterilizacija cijele prostorije. Ovaj model lampe dolazi u zidnoj i mobilnoj verziji.
Kliknite ovdje i saznajte više informacija o proizvodu.

 

GARA 2X30 WK

Kombinirana, dvocijevna baktericidna lampa GARA 2×30 WK predstavlja savršeno rješenje za dezinfekciju prostorija. Zahvaljujući mogućnosti postavljanja vremena dezinfekcije, korisnicima omogućava kombiniranje izravnog i neizravnog zračenja ovisno o tome da li se osobe nalaze ili ne nalaze u prostoriji. Ovaj model lampe dolazi u zidnoj i mobilnoj verziji.
Kliknite ovdje i saznajte više informacija o proizvodu.

 

 

Za više informacija o navedenim baktericidnim lampa i ostalim proizvodima za sterilizaciju i dezinfekciju kliknite na link u nastavku https://pulsusmedical.hr/kategorije/dezinfekcija-isterilizacija/

ili nas kontaktirajte nas putem:

TEL: 01 66 26 546
E-MAIL: info@pulsusmedical.hr

Trebate više informacija

Kontaktirajte nas putem telefona ili kontakt obrasca