DOJENČAD

DOJENČAD

DOJENČAD

Lutka za vježbu oživljavanja – dojenčad

Lutka za vježbu oživljavanja dojenčadi donosi točan fizički i anatomski izgled dojenčadi te pomaže u vježbi kardiopulmonalne reanimacije koja se znatno razlikuje od reanimacije odraslih i djece. Tijelo lutke je napravljeno od netoksičnih materijala koji su mekani i glatki kao koža novorođenčadi te ima otvorena i međusobno povezana usta i nos. Također, lutka ima veliku zatiljnu kost tako da lutka dojenčadi leži s glavom u realnom položaju (u fleksiji).

Lutka pomaže u pravilnoj vježbi primjene ventilacije i vanjske masaže srca kod dojenčadi te pruža povratne informacije da li se navedeno ispravno provodi. Kod primjene ventilacije, indikator svjetla u obliku pluća svijetli kada je isporučen ispravan volumen zraka. S druge strane, ukoliko je isporučen krivi volumen zraka, indikator višekratno blješće. Lutka također omogućava vježbu postavljanje glave u neutralni položaj, podizanje brade i podizanje donje čeljusti kako bi se oslobodili dišni putevi.

Nadalje, lutka je opremljena svjetlosnim indikatorima koji pružaju povratnu informaciju o ispravnosti pružanja vanjske masaže srca kod dojenčadi, a nalazi se na čelu lutke. Karotidna svijetla koja su smještena na bočnoj strani glave lutke ukazuju na protok krvi u mozak te pružaju povratne informacije o ispravnosti brzine pružanja vanjske masaže srca, dok svijetla na prsima lutke pružaju povratne informacije o ispravnoj dubini masaže kao i ispravan položaj prstiju/palca.

Zatraži ponudu

Zahtjev za ponudu

TORZO SA SVJETLOSNIM POKAZATELJIMA

Lutka za vježbu oživljavanja - torzo sa svjetlosnim pokazateljima Napredna lutka torza za kardiopulmonarnu reanimaciju inovativno i uč...

Detalji proizvoda

SET/KOFER ZA REANIMACIJU

SET/KOFER ZA REANIMACIJU je set koji obuhvaća opremu potrebnu za reanimaciju odnosno oživljavanje. Kofer od tvrde plastike 510 ...

Detalji proizvoda

Trebate više informacija

Kontaktirajte nas putem telefona ili kontakt obrasca