TORZO SA SVJETLOSNIM POKAZATELJIMA

Zatraži ponudu

Zahtjev za ponudu

TORZO SA SVJETLOSNIM POKAZATELJIMA

Šifra: BL002


Lutka za vježbu oživljavanja – torzo sa svjetlosnim pokazateljima

Napredna lutka torza za kardiopulmonarnu reanimaciju inovativno i učinkovito pomaže u učenju reanimacije na intuitivan i lako razumljiv način. Lutka pruža povratne informacije o performansama reanimacije u stvarnom vremenu, omogućavajući korisnicima da vizualiziraju kako ista utječe na koronarni i cerebralni protok krvi, te se upravo tom inovativnom značajkom ova lutka razlikuje od ostalih trenutno dostupnih na tržištu.

Svjetlosni pokazatelji koji označavaju kompresiju prsnog koša
Lutka je opremljena svjetlosnim pokazateljima koji prikazuju volumen krvi koji cirkulira prilikom kompresije prsnog koša. Volumen krvi ovisi o dubini kompresije, a svijetla će svijetliti u potpunosti samo kad je dubina kompresije iznad 5 cm.

Svjetlosni pokazatelji koji označavaju cirkulaciju krvi
Svjetlosni pokazatelji prikazuju protok krvi od srca do mozga. Prikazana brzina protoka krvi varira ovisno o dubini i brzini kompresije. Svijetla će svijetliti u potpunosti tek kad je brzina kompresije prešla 100 u minuti.

Svjetlosni pokazatelji koji označavaju kvalitetu reanimacije
Svjetlosni pokazatelji predstavljaju dotok krvi u mozak, a svijetlit će u potpunosti tek kada su dubina i brzina kompresije potpuno ispravne.

NOVOROĐENČE

  Šifra: BL007 Lutka za vježbu oživljavanja - NOVOROĐENČE Lutka za vježbu oživljavanja - ...

Detalji proizvoda

SET/KOFER ZA REANIMACIJU

Šifra: PG029 SET/KOFER ZA REANIMACIJU je set koji obuhvaća opremu potrebnu za reanimaciju odnosno oživljavanje. Kofer od ...

Detalji proizvoda

Trebate više informacija

Kontaktirajte nas putem telefona ili kontakt obrasca